I need your help!

 
Vänner!
 
Kommer ni ihåg att jag håller på att göra en vårkappa? Nu är det bara det sista momentet kvar på den och det är att fålla ärmarna och längst ner på kappan. Men såhär i sista sekund så blev jag otroligt tveksam över vilken längd som är snyggast! Hellång eller kort? Jag tycker nog att en lång är snyggast till klänningar och en kort är nog snyggare till jeans... vad tycker ni? 
 
Jag ber om ursäkt för den otroligt korta klänningen, jag måste ha växt för sist jag hade den på mig så slutade den mitt på låren haha. Men det var det bästa enfärgade jag kunde hitta för att fotta kappan så jag hoppas ni överlever ;)
 
 
 
 
Så vad säger ni vänner, lång eller kort?
 
 
Allmänt, Pågående projekt | Sy egna kläder, sy damkläder, sy kappa, sy vårkläder, sy ytterplagg | Instagram | 28 kommentarer

Fullt upp...

 
Hej vänner!
 
Jag har fått lägga bloggen åt sidan ett tag då jag jobbat en del och hjälpt en vän att göra en liten hemsida! Men idag tänkte jag sätta mig med min vårkappa så den blir klar och förhoppningsvis hinner jag idag innan jag ska iväg och jobba. Men det kan ju inte eka helt tomt här så jag tänkte att då kan ni få se hemsidan jag gjort och även en av de produktbilder jag tagit (väldigt basic på ett vitt bord helt enkelt haha). 
 
Hemsidan heter: http://Nelliesfavoriter.se
 
Hon fick ta över en hemsida jag hade med hundtillbehör för ett tag sedan, därav namnet på sidan (min hund heter Nellie) :)
 
Detta armbandet fick jag igår och det är Nellies födelsedatum (ja jag är nöridg jag vet haha).
 
Vi hörs imorgon med mer syrelaterade inlägg!
 
Allmänt | Nelliesfavoriter, armband, armband med bokstäver, personliga armband | Instagram | Kommentera

Shopping... igen.

 
Vänner!
 
Igår handlade jag på mig lite smått och gott på Stoff och Stil som har en reakampanj denna helgen! Det är lite komist för varje gång jag varit där så tänker jag "nej nu får det dröja en månad tills nästa gång" och sen är jag på plats igen redan veckan efter haha. Men älskar den butiken så vad ska man säga :)
 
 
Imorgon ska jag påbörja en vårkappa som jag tror kommer bli så grymt snygg! Är redan helt pirrig haha. Kika in här imorgon för uppdatering angående den!
 
Allmänt, Pågående projekt | Sy egna kläder, blixtlås, stoff och stil, tyger | Instagram | 7 kommentarer
Upp